Büyük Oyun… « Roj Nûçe

20 Mayıs 2024 - 02:03

Büyük Oyun…

Büyük Oyun…
Son Güncelleme :

03 Ocak 2022 - 5:09

5.604 views

Küresel şeytani planların önündeki tek engel olarak görülen Başkan Erdoğan, milletin iradesini ve şahsını hedef alan bütün kirli girişimleri boşa çıkardı. Gezi, Feto ve qkk’dan umduklarını bulamayan şer odaklarının son darbe girişimi finansal operasyon da, iktisat teorilerini altüst eden akıl dolu hamleyle püskürtüldü. Erdoğan’ı, planları önündeki tek engel olarak gören emperyalist devletlerin milli iradeyi ayaklar altına alma çabaları geçmişten bugüne hep boşa çıkartıldı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek ve

Türkiye’yi eskisi gibi kendi içine hapsetmek isteyen küresel güçlerin son çare olarak başvurduğu Türk ekonomisini çökertme girişimi de akamete uğratıldı. MİT tırları kumpası, Gezi Parkı vandallığı, 17/25 Aralık ihaneti, 15 Temmuz darbe girişimi ve terör örgütlerinden umduklarını bulamayanlar, döviz kurlarına çektikleri operasyonda da başarılı olamadı. Erdoğan,ittifakının kirli planını boşa çıkardı. Stratejistler ve uluslararası ilişkiler uzmanları, okuyucularımıza özel açıklamalar yaptı.

Finansal abluka da çöktüUluslararası Stratejik Tahlil ve Araştırmaları Merkezi (USTAD) Başkanı Ahmet Akgül, “Dış güçler birçok kez Erdoğan’ı ve onun şahsında milli iradeyi hedef aldı. Küresel lobilerin tek hedefi Erdoğan’ın liderliğindeki Türkiye’yi durdurmak.

Bunun içinde Erdoğan’ı koltuğundan indirmeye çalışıyorlar. Birçok kez kumpaslar kurdular, darbe girişiminde bulundular. Son olarak ağır bir ekonomik ablukaya giriştiler ve fakat yine başaramadılar” dedi. Karanlık odakların hedeflerinden vazgeçmediklerini kaydeden Akgül, “2023’e giderken yine benzer ataklarda bulunacaklardır.

Vazgeçeceklerini sanmıyorum. Tek gayeleri var Erdoğan’ı iktidardan uzaklaştırmak. Zira Erdoğansız bir Türkiye’yi küresel hedeflerinden kolaylıkla vazgeçirebileceklerini biliyorlar” şeklinde konuştu. Milletiyle bütünleşti ve başardı
ASSAM Stratejisti Ersan Ergür, “Erdoğan halkına bölgesine ve bütün mazlum milletlere refah getiren ir lider. Böyle bir lideri iktidardan uzaklaştırmak için her şeyi denediler başarılı olmadılar. Son ekonomik kumpas tezgahı da çöktü” dedi.

Türkiye’yi müreffeh yarınların beklendiğini vurgulayan Ergür, “Erdoğan’ın attığı tüm adımlar Türkiye’nin lehine olmuştur. Erdoğan’ın karizmatik liderliği, halkının beklentilerine cevap vermesi ve milletiyle bütünleşmesi her zorluğun aşılmasında yegane anahtar olmuştur. Artık halk dövizi de bir yatırım aracı olarak görmüyor. Bu da Erdoğan’ın sağladığı bir güvenin neticesidir” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.